slogan

slogan

Ontdek Tsjechië vanaf Camping Na Venkovĕ

De omgeving van Na Venkovĕ is prachtig! De natuur is afwisselend, de stadjes en dorpjes zijn gezellig en er zijn meer dan genoeg leuke uitstapjes te plannen. Vooral wanneer je met kinderen op vakantie bent, is er veel te beleven.

Leuk dorpje op loopafstand

Luže is een zeer gezellig dorpje op loopafstand van Na Venkovĕ. Hier vind je niet alleen een supermarkt, maar ook een apotheek, een drogist en slager. Daarnaast staat er een pinautomaat.

Het romantische dorpje telt ook diverse restaurantjes. Je kan er heerlijk en voor weinig geld eten. In sommige eetgelegenheden ben je voor een voor-, hoofd- en nagerecht nog geen € 10,- kwijt! Perfect voor als je met je gezin gezellig wilt uiteten, zonder daar veel voor te betalen.

In de zomermaanden worden er in Luže regelmatig leuke voorstellingen georganiseerd. Ook worden er vrolijke muziekoptredens gegeven. Voor de zomermaanden is er een agenda. Kijk dus van tevoren welk leuk evenement jij niet wilt missen!

Op pad met de kinderen

Voor kinderen is de omgeving van Na Venkovĕ het einde. Er is hier namelijk bijzonder veel leuks te beleven. Podhura, het avonturen klimpark op 25 minuten rijden van de camping, is een echte aanrader. Er kan worden geklommen en geklauterd. Ook kan je hier leren abseilen.

Ontdek Praag

Op 2 uur rijden van Na Venkovĕ ligt Praag. Dit is niet alleen een geweldige stad om doorheen te lopen, maar ook nog eens de thuishaven voor het grote Dinopark. Het is een grote tentoonstelling en een prachtige plek voor kinderen. Zij leren hier veel over het vroegere leven en kunnen zich heerlijk uitleven tussen alle metershoge beelden.

Cultuur genieten

Tsjechië heeft een rijk cultuur verleden en laat dit ook graag zien. Zo zijn er rondom Na Venkovĕ veel mooie musea te bezoeken. Je leert er veel over de vroegere gebruiken of over diverse kunstvormen.

Als je met je kinderen een cultureel uitstapje wilt maken, raden wij Pardubice aan. In dit museum staan veel verschillende gemberkoekfiguren tentoongesteld. Het bevindt zich op ongeveer 3 kwartier rijden van Na Venkovĕ.

Beschikbaarheid  Reserveer direct

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer