slogan

slogan

Kamperen in Tsjechië? Camping Na Venkovĕ!

Kamperen TsjechiëKamperen in Tsjechië, dat doe je natuurlijk op Camping Na Venkovĕ. Op onze camping kampeer je op ruime kampeerplaatsen en beschik je gedurende uw verblijf over uitstekende faciliteiten. Onze camping straalt volop gezelligheid uit en is gelegen aan de rand van een klein dorpje in Tsjechië: Luze. De camping is gelegen op een voormalige boomgaard van een oude herenboerderij. Al is de camping geen boomgaard meer, er staan nog vele fruitbomen op de camping. De Nederlandse eigenaren ontvangen je met een warm welkom op de camping. Kom kamperen in Tsjechië! 

Ruime kampeerplaatsen in Tsjechië

Kamperen TsjechiëOnze kampeerplaatsen in Tsjechië zijn zeer ruim. De afmetingen van 100m² tot maar liefst 170m² bieden meer dan genoeg ruimte voor je caravan, camper, vouwwagen of tent. De kampeerplaatsen zijn deels gelegen in de zon, maar door de vele fruitbomen zijn er ook schaduwrijke kampeerplaatsen. Aankomst is vanaf 12.00 uur en vertrek is voor 12.00 uur.

Camping Na Venkovĕ beschikt in totaal over 63 kampeerplaatsen, waarvan 54 voorzien van 6 ampère elektra. (CEE, Blauwe stekker) De overige 13 kampeerplaatsen hebben geen elektra. Ook campers zijn harte welkom op onze camping. Camperaars kunnen verblijven op speciaal verharde camperplaatsen. 

In Tsjechië kun je ook caravansvouwwagens of tenten huren. Op deze manier kun je gelijk beginnen aan je vakantie en hoef je nergens meer over na te denken. Dat is pas ideaal!

Kamperen in Tsjechië met uitstekende faciliteiten  

Kamperen TsjechiëKom kamperen in Tsjechië en geniet van uitstekende faciliteiten. Onze camping is geheel autovrij, kent een gemoedelijke sfeer en is erg populair onder Nederlanders. Vooral voor kinderen is dit erg plezierig, want zo maken ze reuze snel nieuwe vriendjes en zitten kinderen niet met een taalbarrière.

Voor de kinderen is onze camping één groot speelparadijs. Op de vele speeltoestellen kunnen ze uren klimmen, glijden van de glijbaan, of spelen met zand. Met warm zomerweer biedt het zwembad een uitkomst. Niets is lekkerder dan heerlijk afkoelen na een dag lang vakantie vieren. Kinderen vermaken zich opperbest in het zwembad. 

Gratis skelteren op de camping

Skelteren met papa

Op de camping staan diverse skelters waar de kinderen gratis op mogen spelen. En kunnen ze even niet op een skelter, dan is er nog een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en airhockey waar de kinderen gebruik van mogen maken. Er is zoveel te doen gedurende een kampeervakantie in Tsjechië! 

Gratis wifi tijdens het kamperen in Tsjechië 

Kamperen TsjechiëTijdens het kamperen op onze camping in Tsjechië beschik je over gratis wifi. Even je e-mail checken, social media in de gaten houden of gewoon even surfen op het internet kan geheel gratis op de camping. Houd je vrienden op de hoogte van de vakantie en stuur de leukste vakantiefoto's direct door. Kamperen op Camping Na Venkovĕ is een echte aanrader!

Op vakantie met de hond

Wil je graag je hond meenemen op vakantie? Dan ben je van harte welkom op onze camping in Tsjechië.  Ze kunnen los langs het veld en ons bospad rennen. Heerlijk ronddartelen in het riviertje als afkoeling tijdens de warme dagen. Op de camping zelf dienen honden wel aangelijnd te blijven. 

Beschikbaarheid  Reserveer direct
fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer