slogan

slogan

Verse broodjes van de bakker

Broodjes halen op Camping na Venkove. De kinderen doen het graag!

Wat is er lekkerder dan 's ochtends wakker worden en de dag beginnen met een goed ontbijt? Verse broodjes, kopje koffie, misschien zelfs een glaasje jus 'd orange. Het is allemaal mogelijk, want de bakker uit het nabijgelegen stadje Vysoke Myto maakt elke dag de lekkerste broodjes! In het hoogseizoen hoef je er niet eens voor te rijden, want de bakker komt ze dan op bestelling bij ons brengen. Dus geef voor 10 uur je wensen aan ons door en de volgende ochtend liggen er heerlijke verse broodjes te wachten. Vanaf 7 uur 's ochtends kun je de broodjes in de kantine komen halen.

Veel kinderen vinden het trouwens heel erg leuk om ze te gaan ophalen. Onderweg komen ze vaak hun vriendjes en vriendinnetjes al tegen en maken dan gelijk een speelafspraak. Zo makkelijk kan het allemaal gaan op de camping.

Geniet van een Hollands ontbijt in de kantine

Heerlijk ontbijten in de kantine van Camping na Venkove. Schuif je aan?

Een ontbijt met verse broodjes is heerlijk. Wat wel een nadeel is, is dat je de tafel moet dekken en na het ontbijt alles moet afruimen en afwassen. Een hoop gedoe in de vakantie. Dus daar hebben wij een oplossing voor: het Hollands ontbijt in de kantine. Wij zetten alles klaar voor het ontbijt, een mooi gedekte tafel, heerlijk beleg met diverse soorten hartig en zoet beleg en keuze uit diverse drankjes. Je hoeft alleen nog maar aan te schuiven en te genieten. Eet smakelijk!

 

fotoboek gr

Bekijk onze foto's

Bekijk alle foto’s van Camping Na Venkove en laat je inspireren voor je eigen vakantiefoto’s!

Bekijk onze foto's
video gr

Bekijk onze video

Bekijk onze video en laat je rondleiden over onze camping, neem een kijkje in de kantine en kijk mee tijdens het spelen.

Bekijk de video
tsjechie gr

Er op uit in Tsjechie

Ontdek Tsjechië tijdens je kampeervakantie op Camping Na Venkove, er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Wij geven je vast enkele tips…

Ontdek de mogelijkheden

wistudatWist je dat...

  • Camping na Venkove op amper 800 km rijden van Nederland ligt
  • Je de mooiste wandel en fietstochten door de omgeving kunt maken
  • Midden in de Oost-Bohemen ligt, met de schoonste lucht van heel Tsjechië
  • Je in onze kalender kunt kijken wanneer er leeftijdsgenootjes op de camping zijn
  • Je gratis van wifi gebruik kunt maken

Ervaar de gastvrijheid op een Nederlandse camping in de prachtige omgeving van Tsjechië!

anwbcampcz50campingassist50huurtent50tentengids50boerencamping50campinginfo50logo 238x52vakantiemetkinderenminicampingcardsvrCampingNavigatoralan rogers logo new 640x438svr 50

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Sitemap | Ontwerp & realisatie TenZer